Hoe is dat eigenlijk nog met dat boek?

Goed, dank u!

Even een update van waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben. De Grote Louisestrip* ligt tijdelijk stil, maar gelukkig ben ik wel duchtig aan het werken aan dat andere boek, die plotse ingeving van deze zomer, die geweldig plezant aan het uitdraaien is.

NWuOINldHIZYUMjtT_QG0yJis43sr8sE0UBAXQGgSII

Eén ding staat vast: met twee een boek maken is twee keer zo leuk (merci Kris Nelis!). Het is intens, stimulerend en inspirerend. Er is tijdens onze zondagse brainstormsessies al veel appelsap, muntthee en malteser chocomelk gevloeid, maar ik zie elk personage dat we tot nu toe tot leven geroepen hebben nu al doodgraag. Echt. ASBe4eDx9oSsNGzMu9SSu-3BvV4yPUXFA3J3MYaBxHY

Op de voorgrond de reus**, waar het allemaal zo’n beetje mee begonnen is. Daarboven de eerste twee fietsen van wat een reeks van honderd moet worden ofzo en links mijn eerste voorzichtige pogingen om Gent in beeld te brengen (ja, dat is het Rabot, goed gezien en daarnaast het Belfort, tien op tien!).

happy greetings!

Barbara

* twintig bladzijden zijn klaar, maar nu zit ik efkes vast (help, zo’n groot project! dat gevoel ja), dus nu hoop ik door even wat anders te doen en nieuwe tekentechnieken/materiaal te gebruiken, dat ik terug in gang zal schieten. Tips en aanmoedigingspraatjes altijd welkom :) Louise forever, ’t zal wel zijn!

** we moeten daar niet onnozel over doen, iedereen weet dat er een reus in Gent woont!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s